höjden av otur!

Jag bytte blöja för två minuter sen på Wilgott, nu har han gjort nummer 2.. Börja om från början...

Nu ska jag byta blöja, klä på lilleman innan han välter granen igen och sen vandra ner till garaget!

SOOLONG!

Juldagen 2009

Blev helt kanon! Jag hade jätte roligt! Visst var det jobbigt att lämna knytet hos mor och far, men jag visste ju att han hade det bra! Han ville iofs inte somna. Så jag fick åka hem vid halv 10 och natta honom. Men han somnade snällt på ca 20 min.. Sen var det party hela natten lång! Halv  snubblar jag och Mattias in till mamma och pappa.. Wilgott sov snällt vidare trots att hundarna skällde och vi fnittrade som två barn..

Igår var jag med familjen på A6.. Den idén var det fler än vi som hade fått.. Jävlar va folk! Men jag fick äta bakfyllemat som bestod av tacobuffé så det var det ju värt!

Usch vad dåligt jag mådde igår.. Men det var värt det, nu taggar jag för fullt för midsommar.. Det är väl ungefär då det är dax att skaffa barnvakt nästa gång.. Då hoppas jag att lilleman har lättare för att somna utan mamma.
Han är så underbar nu.. När han blir arg eller ledsen ligger han och säger mammammammamamma.. Jag vet inte om det är mamma ham menar, men jag tror det iaf! Igår kväll tappade han tutten i sängen.. Jag hörde hur han gnydde, men tänkte att han nog skulle somna om.. Efter ett par minuter hör jag hur han ligger och säger mammammammammammaamma.. Jag bara hoppade upp ur Mattias grepp i soffan, tog kurvan in till sovrummet på bredden och slängde mig över Wilgott med pussar och kramar.. Det känns i hela hjärtat när han säger så.. Så jag har bestämt att han menar mamma.. Är det möjligt att en bebis som är 6 månader säger mamma?

Idag har det städats på Ängarydsgatan! Dammsugaren fastnar nästan i golvet så suger den!! I love it!

Här är den utlovade bilden!

Se hela bildenKolla in dom formerna!


Vilken Julafton!

Ojojoj! Jag fick ingen diskamaskin till att börja med. Men jag hade inte en enda tanke på det igår.. Vilken man jag har och vilken familj!!

Wilgott han fick så fina saker! Massor av leksaker.. MASSOR SOM LÅTER! Han älskar det! Han fick två jätte mysiga nallar, jätte fina kläder och det bästa av allt. En öronfebertermometer.. Från bosch.. Hur bra som helst! Jag fick världens smartaste "korg" från ikea till Wilgotts alla leksaker med.. Med en sköldpadda som lock.. Jätte fint ju..

Nu till alla mina klappar.. Jag var ju nästan säker på att jag knappt skulle få något.. Men vilken jul!! Fick allt jag önskat mig plus lite till..
Utav mitt hjärta fick jag en mixer till Wilgotts mat, en locktång och en digitalkamera! Fan, inga dåliga klappar!! Tack snälla älskling! Måste skrivas att kameran är rosa!
Jag fick ett hjärta från ett hjärta. Ett fint silversmycke format som ett hjärta, på hjärtat står det lillasyster. Tack snälla Camilla. Tack Camilla och Henrik får dom andra grejerna, och tack för alla Wilgotts grejer!!
Vad fick jag mer? Haha! Som om jag skulle ha glömt!!
Utav Mamma och pappa fick jag en morgonrock.. superskön och alldeles lagom stor! Fick dessutom tofflorna till morgonrocken utav Marita. Jag fick ett spakit som luktar kokos.. I LOVE cocos! En stickad tröja av Mattias föräldrar. Sen fick jag nya sminkväskor, bakplåtspapper man kan diska och en huva att sätta på huvudet när man har duschat.. Detta fick jag utav Mattias syster med familj. Toppenbra bra att ha saker! Huvan kan jag rekomendera till alla.. Väldigt smidig!
Nu till nästan det bästa av allt.. Utav Marita och Svenne fick jag en DAMMSUGARE!! En superduper bra philips.. Jag måste lägga ut bild på den.. Den är så fin och så bra!! Äntligen får min trogna vän Melissa gå i pension. Efter att nästan har tjänstgjort dagligen i 5 år är det nu dags att äntligen få den eviga vilan! Tack för denna tid!
Sen fick jag lite pengar och annat smått och gott! Jag har ju säkert glömt något, men då kommer jag tillbaka och berättar det senare!

Nu sitter jag helt i ordning i väntan på fest! Snälla alla ni, håll tummarna så Wilgott kan ta flaskan, för då ska jag ta en öl!! Men måste veta att han kan ta ersättningen innan.. Så ölen blir nog framåt 9 kanske.. Men den som väntar på något gott...!! Nu ska jag åka till Gränna för att lämna Wilgott hos mormor och morfar.. Sen ska jag till Elena och Peter!! Å så roligt att komma ut!!!

Hoppas bara att jag kommer ut.. Kanske ska hålla mig till folköl ikväll..

Idag är Wilgott 6 månader! Grattis till han!

Wii!

Imon är det julafton! Jag längtar och längtar!! Men jag ska fira minijul redan idag! Mattias mormor firar med Mattias morbror imon så ikväll ska vi till Linda och Benny! Då blir det lite paketöppning iaf!! Å vad roligt!! 

Sitter och äter en apelsin sammtidigt som jag skriver ner det som kommer upp i huvudet. Men det har sprutat apelsinsaft på skärmen, så bäst jag tar bort det så inte Mattias vaknar och blir galen. Man vill ju inte riskera att han får en hjärnblödning såhär innan jul!
För er som inte vet det så fick Mattias en hjärnblödning den 3 augusti i år. Och läkaren sa då att det kunde bero på att han blir så arg! Så bäst att hålla sig i skinnet! Men bara man håller honom mätt och utsövd brukar det inte vara någon fara! 

Jag älskar verkligen den mannen. He is the man in my dreams! 

Wilgott sover och här sitter jag.. Jag borde göra nytta, men jag orkar inte! Det är ju så tråkigt att städa och greja.. Varför kan man inte komma på något som gör det roligare? Nästa år så ska jag önska mig en städmaskin. En maskin som man sätter på och som då snällt och vänligt dammar, dammsuger, moppar och skurar hela badrummet.. Det vore ju perfekt att ha en sån. Det kan Mattias greja med i garaget nästa år, så det blir något vetigt gjort! Den där bilen han håller på att bygga om kan gott vänta!

Nu kom jag åt en rackans knapp så texten blev helt tjock.. Men strunt samma. Ni fattar ju vad det står ändå! 

Nehe.. Nu kommer jag nog inte undan längre.. Bäst jag tar dammråttorna, innan dom hinner ifatt och tar mig istället!


Snö!

Det snöar och snöar.. Jag gillar det! Mycket gillar jag det! Fast jag ska skriva till vädergubbarna på tv 4a och be dom ta fram bilden med solen på runt den 7e januari. Då får det nog vara nog med snö och vinter. Fast det är ju klart, Wilgott är så himla söt i sin mössa så vi behöver ju inte få 25 grader på direkten. Dessutom kan man behöva vänja sig lite vid värmen innan den slår till för full kraft. Det är ju så lätt att förkyla sig annars!

Idag är det ingen fest på ängarydsgatan. När det är fest dricks det must! Must detär gott det.. Idag dricker jag vatten från imsdal det är uten kullsyre.. Kullsyre är ett så roligt ord..

Jag satt här innan i min ensamhet när dörren bara flyger upp, in far Jonn, *Sandra* och Johan.. Dom flyger fram till fönstret och utanför har polisen stannat en bil.. Spännande! Vi står och kollar ut och då säger Johan, är det så att man blir av med körkortet när man sitter i fängelse. Ja, svara jag. Varför då, undrar han. Då svara jag, för.... att det bara är så. Ibland kan jag nästan själv höra hur korkad jag låter.. Men dom fick ju sig ett gott skratt iaf!

Jag gillar att bjuda folk på skratt, det är så roligt när andra har roligt. För då har jag roligt.

Ja just det, jag pratade med en vän innan. Vi disskuterade hur man får upp läsarantalet på bloggen. Hon sa att man ska skriva om sex, sitt sexliv och allt som hör där till! Jag ska bara säga det. Jag kommer aldrig någonsin skriva något som ens annspelar på sex. Förutom det om hunden då. Jag är alldeles för pryd! Det är något som man håller för sig själv..! Fast jag säger inte att det är fel av andra att skriva om det... Folk skriver, säger, tycker och tänker vad dom vill.. Men jag vill inte det!

Men jag hoppas att ni hälsar på mig ändå!!

Nu ska jag hoppa ner i sängen och pussa på min bebis som snufsar gott!



Kära vänner!

Nu börjar Anna Ankas jul. Det har blivit lite utav ett favvoprogram för mig!

Idag har jag varit riktigt duktig faktiskt. Jag har bakat gräddkola som jag ska bjuda min kära familj på! Fast man får inte smaka innan julafton, om man inte har gjort kolan vill säga. Så jag får äta hur mycket jag vill..

Vad har jag mer hittat på idag? Jag har varit på långpromenad med Hanna. Och druckit massor av kaffe har jag med gjort..
Knytet är i allra högsta grad gnällig nu, och har varit dom sista dagarna.. Kan det bero på det där risgrynet som är så otroligt gulligt i hans lilla mun? Det tro jag nog bestämt! Satt och läste barnläkarboken om tänder innan. Där står det så har ungefär: Du kan tryggt fortsätta amma ditt barn även när första tanden kommit, då dom inte kan bita med 1 tand.. In my ass! Jag satt i sängen innan och ammade medans Mattias låg bredvid och kollade på tv. Wilgott blev nyfiken av ljudet och skulle vända på huvudet.. Då han inte ville släppa taget så bet han tag.. AjAjAjAj! Första reaktionen är ju att slänga iväg det som gör en så illa. Tur att man har självbehärskning.. Han tittade på mig med stora ögon och släppte taget när jag satt där och gastade rakt ut. Han bara suckade och sög tag igen. Jaja, det jag skulle komma till var iallafall att han bet så hårt att det började blöda! Stackars mig!

Nu är det snart julafton.. Jag är som sagt som ett barn.. Så nu ligger jag på kvällarna och funderar och funderar.. Det bästa med att ha 2 familjer är ju att tomten kommer två gånger! I LOVE tomten.. Det är så spännande när det knackar på dörren och han kommer in med den stora säcken full av härliga julklappar.. Även om jag räknas som vuxen i år och inte kommer få särskilt många klappar är det nog ändå bland det bästa på hela året! Wilgott får ju och det är ju minst lika kul!

Nu ska jag gå och hämta mig en gräddkola och snaska på! Det är mumsfillibaba!

Nudlar med kycklingsmak

Det är min lunch det.. Det är ju så himlans gott!

Idag skulle jag koka knäck, förra gången gick det käpp rätt åt hvete!
Förra gången jag försökte mig på detta med knäck gick det såhär..
Första satsen blev nog ganska såbra! Jag rörde och rörde medans det kokade.. Men efter en stund va det lixom inget motstånd.. När jag tog upp vispen, så fanns det ingen visp.. Man kan alltså inte röramed en plastvisp!
Andra satsen jag försökte mig på tog jag till en träslev, men när jag bara skulle kolla till vad det var på tv så var det Grey's anatomi.. Jag blev sittandes på bordet och glömde helt bort knäcken.. Med andra ord, det blev ingen knäck den julen! Så idag tänkte jag göra ett nytt försök, men då¨har jag glömt att köpa sirap.. FUCK! Funderade ett tag på om man kanske kunde ha honung ist.. Men jag beslutade mig för att vänta tills Mattias vaknar och skicka iväg honom till Coop..

I will be back!

ofrivillig bloggtorka!

Ni undrar säkert vad som orsakat denna bloggtorka! Då kan jag meddela att min käre sambo tog med sig datorn idag och for till Borås.. För att återigen kolla på en bil! Denna gången fick han tilloch med hem en bil.. Bara 14,000 fattigare. Denna gången blev det en audi 80 någonting mer.. Denna gången är det iaf en combi så vi får plats! Men jag antar att han köpte den för att det är en quattro..

Jag blir glad och stolt när folk ber mig blogga.. Det måste ju betyda att ni gillar det ni läser..

Idag blev jag så besviken! Mattias skulle köpa med sig mc donalds hem.. Och jag har längtat hela dagen.. När han väl kommer hem är jag ju såklart jätte hungrig, och förväntade mig en QP med pommes, cola och vitlöksdip.. Jag fick bara en big mac.. Ingen dip, ingen pommes och ingen cola.. Jag blev faktiskt jättte ledsen! =(

Men Wilgott fick iaf en jätte fin kawasaki body!

En sak har jag tänkt på sen vi fick barn. Man kan känna sig lite bortglömd.. Inte utav min underbara vänner i Gränna.. Men utav folk man innan hade i sin närhet.. Nu kan man inte ens få en inbjudan till en fest för att folk bara tar förgivet att man inte kan komma. Även om man inte kan komma är det verkligen uppskattat att veta att man ändå är välkommen!

Nu kollar jag på Anna Ankas jul.. Säg vad ni vill men det är en kvinna som står upp för sina åsikter. Hon säger verkligen vad hon tycker.. Vissa saker är ju så dumt så att öronen nästan trillar av, medans andra saker kan jag helt och hållet hålla med om! Dessutom har hon en grym kropp!! Där kan man snacka om att vara fit for fight!

Nej, usch det känns som om detta inlägget bara blir luddigt! Jag återkommer om en stund!
SoLong!

No fucking rubrik!

Jag kan nästan aldrig komma på någon bra rubrik, så idag hoppar jag den!

Det ser ut som en tromb har dragit igenom min lägenhet.. Men jag orkar inte bry mig! Idag ska jag inte städa, utan jag ska njuta av livet.. Just nu sitter jag i soffan och kollar på min son som sitter på golvet och kämpar för att nå julgranskulan som ligger framför honom.. Tänk att han har blivit så stor.. Om nästan exakt ett halvår fyller han1.. Var har tiden tagit vägen som sagt?

Jag minns ju som igår när jag och mamma åkte i bilen ner mot hamnen och hon berättade att  jag skulle bli moster.. Att Camilla skulle få en bebis i januari.. Vart tog dom åren vägen? Liam är ju stora killen nu som går i skolan! Dessutom har Tuvan kommit och hunnit bli 4.. Det känns som om hon alltid har funnits.. Jag älskar mina gudbarn, så söta och så fantastiska..

Idag har jag varit hos MajLis (Mattias mormor), hon bjöd på 7 sortes kakor.. Finns ingen risk att man lämnar henne hungrig.. Mysig tant det där..

Efter det var jag tvungen att röra på dököttet.. Lisa och jag tog en sväng på gatorna i stan.. Men det var alldeles för kallt så det blev ingen promenix på två timmar som det brukar bli.. När vi väl är utanför och jag ska gå in så upptäcker jag till min stora förskäckelse att nycklarna inte är med.. Kissnödig som aldrig förr och med stelfrusna tår känner jag paniken komma krypandes.. Ringer Mattias i hopp om att inte hunnit åka iväg till mjölby för att kolla bil.. Men jag hade tur, han kom och släppte in mig!!

Nu är Wilgott vansinnig på kulan som bara hoppar ur händerna på honom, så jag måste nog hjälpa honom!


Underbart!

Mattias är hemma och from som ett lamm.. Han har varit helt underbar hela kvällen.. Jag har varit orolig helt i onödan.. Skönt att det är ett bra tag frammåt tills nästa gång.. Nu ska jag bädda ner min superduper fulla sambo.. Men jag gör det med ett leende på läpparna!



God natt!


Julmust, chips och rock'n roll

Jag har lyxat till det här i min ensamhet.. Jag har köpt julmust på glasflaska 50 cl, beachips och lyssnar på rock'n roll! Man skulle nästan kunna säga att jag har lite fest! Långt bort på väggen är mitt sällskap, mannen med de djupaste ögonen, det mest fantastiska ansikte och en helt underbar personlighet. Nämligen Jack Sparrow.. Det är en man i min smak.. Måste säga att min Mattias är slående lik..

På tal om Mattias, han är på grabbkväll i lägenheten bredvid. Jag har bett honom att ta det lugnt med drickandet då han inte alltid är den där snälla, goa och gulliga pojkvännen när han har fått i sig lite sprit.. Men jag kom på det ultimata precis när han var inne och bytte byxor.. Jag dealade såhär, jag sa att han fick dricka precis så mycket öl han bara ville om han lovade att komma in och lägga sig om det skulle bli utgång.. Han blev överlycklig av att få dricka öl (inte sprit) och att jag ville att han skulle ha roligt.. Han gick iväg med ett leende upp till öronen.. Och jag vet att han inte kommer gå ner på stan och göra något dumt! Det är ju perfekt ju..

Min son var inte alls lika villig som jag i dag när det kom till sovandet.. Han var inte villig alls faktiskt.. Typ 20,10 släckte han de två blå.. Då satte jag mig med en väldigt övertrött Wilgott runt 18,30.. Han somnar mycket bättre om han sover på eftermiddagen.. Varför kan inte han förstå det lika bra som jag gör.. Fast det gjorde ju inget.. Han är så mysig när han ligger med huvudet på sne mot min axel och snuffar mig på halsen... Å vad jag älskar det lille knytet!!

Oj, vilket liv det är i lägenheten bredvid.. Tänk va roligt dom har.. Jag längtar faktiskt till den 25 då knytet ska vara hos mormor och morfar för första gången.. Undra om han tycker det är lika jobbigt som jag tycker?!
Då ska jag ta på mig min finaste stass, mina högsta klackar, måla mina läppar röda, stoppa ner bröstpump och ciggaretter i min väska och gå ut och svänga mina lurviga som aldrig förr! Det är grejer det!!

ASTRÅKIGT!

Nu är det andra dagen i rad Mattias är iväg hela dagen för att köpa bil.. Inte nog med det, han kommer hem tomhänt idag oxå! Vilket innebär att han ska va borta hela dagen imon med.. Så jävla tråkigt när alla andra är upptagna med sin familj.. Som man brukar vara på helgen.. Men inte hos mig.. Här åker vi land och rike runt för att hitta en bil som förmodligen kommer att säljas inom 1 månad iaf!

Nu ska jag amma oc natta knytet!


Se hela bilden


Julklappen!

Idag har jag köpt två st julklappar till mannen. Jag är så nöjd så men som ni säkert förstår kan jag ju inte skriva vad det är här.. Även om Mattias säger att han aldrig skulle gå in och läsa min j***a blogg för att det finns ju inget mer meningslöst än att sitta och skriva på internet om vad som försigår på ängarydsgatan kan jag inte garantera att han inte gör det i smyg..

Jag har önskat mig massor av saker i år.. Men högs upp på önskelistan står en diskmaskin, och vet ni vad? Jag är nästan helt säker på att jag får det med.. Mattias sa igår att min julklapp kommer hemkörd på tisdag, så vad skulle det annars kunna vara? Jag kommer bli den lyckligaste ever för en diskmaskin.. Fast jag har lovat Mattias att inte bli besviken om det är något annat.. Jag hatar allt vad överraskningar heter. Jag vill veta vad jag får, annars ligger jag sömnlös och funderar.. Jag vet att jag är som ett lite barn.. Men det är ju så spännande med jul!! Mest spännande är det att se hur alla reagerar på vad dom får av mig,, Helst vill jag berätta innan vad det är.. För det tar ju sån tid innan pappret är av!

Rubrik och avslut är det svåraste med att skriva blogg..

Nu skriver jag bara att jag har skrivit klart, så ni vet det..

jag stannar..

För ett par inlägg sen så hade jag ju en tank på att konventera till dalkulla.. Ni behöver inte vara oroliga, jag stannar!
Idag visar det på -20 på termometern..Sjukt kallt ju.. Det är ett helt jävla företag att kissa hunden.. Wilgott ska ha masssor av kläder, jag ska ha ännu mer kläder och även hunden ska ha kläder.. En kinesisk nakehund är inte byggd för detta klimat. Även om jag har en pälsboll till nakenhund..

Jag har gjort bort mig totalt idag.. Vi har fått utemöbler av Mattias föräldrar att ha på balkongen i somras. Men de bad oss att skydda det från snön.. Det slog mig idag! Så jag skulle ut för att sopa bort snön och klä in det i plast. På min balkong står ett par sommarskor, jag ska tillägga att vi har typ klinkergolv på balkongen.. Jag hoppar i sommarpjuxen och går ut.. När jag skulle böja mig ner för att sopa av sitsen vet jag inte vad som hände.. Marken under fötterna bara försvann.. Jag drog i så in i helvete.. När jag låg där på golvet med fötterna rakt uppi luften så trodde jag att jag hade slagit ihjäl mig.. Kollade på fötterna och skorna hade flugit av, stolen vält och bordet flyttat sig.. Gud, tänk om någon såg tänkte jag när jag låg och försökte kravla mig runt får att kunna få upp dörren och åla mig in.. För ställa sig upp var inte ett alternativ på det isbelagda golvet.. Då hör jag en röst från gatan.. Gick det bra? Eller slog du dig? Då har det gått förbi en man och sett det hela.. Jag låg kvar på golvet och svarde att det gick bra.. Tillslut kunde jag åla mig över tröskeln och in i vardagsrummet.. När jag ligger på golvet och försöker borsta av den värsta snön kommer Mattias ut från sovrummet som har vaknat av smällen.. Han tittar på mig som ligger som en klubbad säl och frågar va fan jag sysslar med.. Ja herre gud.. Jag kunde jag slagit ihjäl mig!!

Har nu ett flerfärgat blåmärke på rumpan och en bula i huvudet..

Nehe, bäst att ta tag i disken innan den får eget liv!

Woho!

Våran fantastiska julgran 2009 Jag tror jag har lyckats..! Om ni ser bilden vill jag bara meddela att skratt, hånflin eller elaka kommentare hänvisas tilll Mattias direkt!

Vet ni?

Vet ni en sak? Jag ska fixa till bloggen så där snygg och snitsig snart.. Då kommer det bli ännu roligare för er att hälsa på mig! Sen ska jag börja den där eftermiddagskursen i att lägga ut bilder.. Då ska ni även få ta del av både min, min sons, min hund och sist men absolut inte minst Mattias snygga nuna! Fan va bra va?

Jag kommer nog till slut att lyckas med min Karriär i den svenska bloggvärlden!

Trööötttt!!

Jag har suttin sen typ 22,15 och funderat på om jag ska skriva något eller gå och lägga mig.. Hade jag skrivit direkt hade jag ju sovit nu.. Varför ska jag vara så velig?

Idag kom knytets allra första risgryn.. Å han är så söt.. Inte för att du ser det knappt.. Men ändå.. =)

Jag sitter bara här och glor.. Kommer inte upp något i min hjärna som ni skulle tycka va det minsta intressant att läsa.. Tänk om det är så att jag verkligen är tråkig?! Neej, det är jag nog inte.. Jag kan ju komma på minst 10 roliga saker som jag gjort de senaste dagarna..

Trött trött trött.. Jag är så trött.. Varför jag envisas med att sitta här och nöta både på soffan och baken är ju egentligen den stora frågan.. Fan, gå och lägg dig!

Jag tar nog och lyssnar på mig själv för en gång skull!

God natt på er!

Jag måste bara skriva lite till.................. Nej, det är bara att inse.. Tom i bollen, ingen hemma, hoho, finns inget att göra, hopp i säng, iq fiskpinne!

Nej, på riktigt nu! Natti natti

Long kiss goodnight!

Illa av mig att sitta vid datorn hela kvällen, utan att blogga! Men nu bloggar jag iaf som ni säkert märker!
Fast jag har egentligen inget att skriva.. Så jag skriver inget mer!

God natt!

Så jävla gött!!

Om ni har pågen familjelimpa hemma, så ska ni ta en macka med smör, ost och ketchup och köra i micron tills det nästan är helt smält.. Avnjut detta med ett glas iskall mjölk, får du inte ståpäls på benen då lär du ju aldrig få det! Så jävla gott!!!

Wilgott har sovit mellan 14,50-15,15 idag.. Så när han hade badat vid halv 7 så tuttade han lite sen slocknade han som ett ljus... Frågan är bara hur länge kommer mitt lille knyte sova? Jag gissar på att jag kommer få amma 2 gånger inatt.. Å man är ju så trött vid 1 när han ska tuttat.. Då tuttar han i 10 min.. Sen sover han till 3 och då ska han tutta 10 till.. Men ibland händer det att han får ligga kvar om mamma råkar somna!!

Nu ska jag walk the dog!

See you later!

Just det!

Wilgott och jag var inne hos *Sandra* innan som ligger i flunsan.. Wilgott åker runt i sin gåstol.. Och som vanligt går han till attack mot granen! Han lyckas få av en kula från grenen längst ner och börjar sulta.. Jag tittar på honom och han är ju nöjd som fisken i vattnen.. När jag efter ca 5 min ska ta kulan från honom är snöret som man hänger upp kulan i borta.. Hmm.. Undra om han har svalt det? Men borde jag inte ha sett det isf..? Jaja, snöret är borta iaf.. Men hur som helst, ut kommer det ju alltid!

Snöyra och överkåthet!

Ja, det är inte jag som är överkåt förståss.. Utan hunden! Igår kväll när Mattias var ute träffade Lauri en trevlig flicka. Denna trevliga tiken löpte! Min hund var i seven heaven!! Tyvärr gick det ju inte över bara för att han kom in. Han låg i soffan och pep.. Detta försökte jag avleda genom att muta med skinka.. Men icke att han skulle äta det. När vi gick och la oss låg han vid mina fötter och smaskade.. Han slickade sig nog om munnen 356000 gånger innan jag till slut somnade! Han skulle bara veta att han aldrig någonsin kommer att få till det!!

Jag och mannen tog oss en promenad innan på gatorna i Tranås.. Och fy fan säger jag bara. Jag frågade nog Mattias 4 gånger om jag verkligen inte hade tappat näsan.. Jag var nästan helt säker på det.. Stackars hunden lyfte nästan av dom yrande stormvindarna! Den enda som njöt av den promenixen var Wilgott som låg nerbäddad med sin bävernylon mössa tätt om kinderna.. Nix, ingen mer promenix idag för min del!

Idag har jag skämmt bort familjen med mamma scans köttbullar, vita snabbmakaroner och stark ketchup.. Det är favvomaten i detta hushåll!

Nehe!
knytet, Mattias och hunden ligger och snarkar under det varma täcket.. Och jag ska göra dom sällskap!

Vansinnig!

Mattias skulle med Rickard idag ju.. Innan han åkte sa han: Jag är nog hemma till 7-8..
Jag ringer vid 9 och frågar var han är.. Man undrar ju lixom.. DÅ ÄR HAN KVAR I TIBRO! Jag blir precis jävla vansinnig! Hade han sagt det hade jag ju kunnat walk the dog innan knytet somnade.. Jag har sagt det förr och jag säger det igen..! Jävla karljävlar!

Inte nog med det, jag har åkt på feber oxå! Vilket jävla elände! Ögonen är illröda och bränner medans kroppen fryser.. Men jag tänker inte ta någon temp. För förra gången jag verkligen trodde att jag var sjuk hade jag bara 37,8.. Även om jag ligger på 36,5 i normaltemp så säger Mattias att man inte är sjuk förrens det är över 38.. Så han ska minnsan få tro att jag har minst 38,5!!

Nu ska jag nog gå och lägga mig under duntäcket så jag är extra varm när han kommer hem.. Då har man ju verkligen feber.. Fast jag har nog verkligen det nu på riktigt!!
Nog om mig och min kroppstemperatur!

Kolla in dom nya bilderna på fejjan på knytet! Han är så vacker så!! =)

Long kiss goodnight!

ny bil..

Eftersom Mattias är iväg och kör cross med Rickard i tibro har jag fått det ärofyllda uppdraget att leta ny bil till familjen. Jag hittar massor av fina bilar, men inget duger åt herren i huset.. Kräsen eller är det så att han kanske säger nej bara för att det är jag som hittar bilen? Kan kanske inte ge mig äran att jag skulle kunna hitta en bra bil. Jag tror starkt på det sistnämnda.. Karlar!

Orka!

Jag sitter och tittar på min son som står i sin gåstol och sakta men säkert plockar av kula efter kula i min "fina" gran.. Men jag orkar inte gå och ta bort honom.. För imon 1 minut är han där igen.. Undra hur många gånger jag kommer att klä den granen innan skiten ska ut...

Idag har jag gjort ett tappert försök till att ta ett julkort på min bund och son.. Efter ca 30 försök gav jag upp.. Wilgott hade då kissat ner hela pläden han låg på och hunden med som låg bredvid... Bilder kommer på facebook.. Jag hoppas ni hör min irritation, blev hunden bra blev Wilgott dålig och vise versa..
Jag har alltid varit lite imot att vara som alla andra så jag försökte få Mattias att ligga naken på mage på pläden med tomteluva på så vi kunde skickat ett kort på honom istället för på Wilgott.. Jag mutade med allt jag kunde komma på, men han vägrade detta.. Till allas lättnad kanske!

Jonn kom in med en påse äpple och vill ha äppelkaka herrom dagen.. Idag har jag gjort en äppelkaka.. Och igår ananaspaj.. Jag är så duktig så!

Nu ska jag göra något viktigt!

blogglyx!

Japp, det är allt lite blogglyx såhär på morgonen.

Jag passar på att slänga in ett viktigt inlägg nu när Mattias har släppt datorn för att natta knytet.

Igår gjorde fick Mattias ett ryck.. Han kom på den briljanta idén att sälja våran bil. Nu är det ju så att han var och köpte en bil för ca 3 veckorsen.. Men när han kommer hem med sin supertuffa bakhjulsdrivna bmw så insåg han att barnvagnen inte får plats.. Ojdå! För att kunna få med knytets vagn var man tvungen att plocka bort på hjul och insats.. Inte jätte smidigt.. Men jag klagade inte!

Igår lägger han ut den för 16000 på blocket.. (vi köpte den för 5000). Igår kväll sålde han den för 14000.. KATCHING! Snacka om att jag hoppas på en fin julklapp nu!

Men det är nog ingen risk.. Vi måste ju ha en ny bil och detta resulterar till att Mattias kommer sitta som fastklistrad vid blocket dag som natt...

Å vilken spännande man jag har!!

Hmm..

Ni tror väl att jag är galen, säger god natt flera gånger utan att mena det.. Jag gjorde ju nyss ett inlägg "magen".. Jag trodde nämligen att jag hade ´lagt upp en bild på min mage.. Men jag hittar den inte.. Ska gå och kolla om det finns någon eftermiddags kurs i bloggande inom.. Så blir någon ordning!

Nu menar jag det verkligen! GODNATT!

Magen

Sitter och kollar gamla bilder.. Käre tider va tjock jag var.. Sjukt ju!

KUL JU!

Jag tycker det är riktigt kul att blogga.. Man får ju gnugga geniknölarna! Eller är det bara jag som sitter och tänker på hur man ska skriva och formulera sig?

Tänk om folk läser min blogg och tänker vilken puckad tjej?! Haha.. Den bjuder jag på isf.. Det har jag råd med..

Blev inget hångel med Mattias.. Han hade visst annat för sig.. Något så viktigt som att sitta och uppdatera sig på blockets alla annonser.. Å så roligt!

Nehe. Om man skulle ta och kasta in handduken för ikväll?

Jag ska nog banne mig bli lite bättre på uppdateringarna. Jag ska ta det stora klivet från 1 inlägg om dagen, till 2!
Och det är bara för att tillfredsställa mina trogna 40 läsare! Så varsegod! Så snäll är jag!

Nej, nu är det snart trycksår på högra rumpan.

Godnatt!

julgranen 2009

Mattias tog på sig ansvaret att skaffa familjen en julgran. Jo men det gjorde han ju.. Jag hade förväntat mig en stor fin silvergran eller iaf en stor fin "vanlig" gran.. Vet ni vad jag fick? En PLASTgran. Som dessutom är 1,5 meter hög. Jag kunde lika gärna ha köpt mig en julen!! Nu ser det ut som det står julen, men jag menar julEN..
I detta spektakel har han lagt en utomhusslinga av större modell som belysning. Vad som inte får glömmas är att halva är vita lampor och andra halvan är grön.. Men jag klagar inte!!

JA HERRE GUD!!

Idag har mammorna varit här och jag servade med ananaspaj.. Ojoj va gott!!

Har varit på läkarbesök med knytet idag med.. En toppenfin kille sa dom.. Stolt som tuppen!

Ikväll bjussade Mattias på pizza.. Mattias kom på den briljanta idén att Wilgott skulle sova mellan 17-18.. För vad gör det om han är vaken till 20 ist för 19.. Nej, men det är väl okej då tyckte jag.. Det är ju bara det att när klockan var ca 18,30 tog min älskade sambo på sig garagebyxorna.. Vad i helvete tänkte jag.. Då kommer repliken jag bara fasade för. Jag ska åka och tvätta Rickards bil och sen lämna den i Gripenberg.. Jag trodde öronen skulle trilla av! Men vad fan, Wilgott då? Jag ska ju kolla på halv 8 hos mig.. Får ett leende av honom och han säger: Du klarar det gumman.. Fan, jag funderade på att stoppa upp hans snusdosa där solen aldrig lyser..
Men duktig som mitt knyte är somnade han snällt i sängen kl 19.. =) Fast det har jag inte sagt till Mattias såklart..

Vad ska jag mer bjuda era på?

Nej, jag tror nog inte att det finns mer nu innanför pannbenet..

Nu ska jag gå och hångla med min man.. Mums vad gott!

So long darlings!


Detta med överskrift..

Vad är en bra överskrift? Jag vet lixom inte vad jag ska skriva om när jag sätter mig vid datorn.. Då är det så svårt med en överskrift! Eller ni fattar att jag menar rubrik va?

Jag måste återigen skryta över mina idag 30 läsare! =) Det är ju bra ju på 2 dagar!

Idag när jag vaknade var jag en ond människa.. Väldigt ond.. Tilloch med så att jag låg och muttrade hur illa allt var i förhoppning om att Mattias skulle höra och fråga om vi skulle hitta på något roligt.. Men icke.. Om ni kommer ihåg det så jobbar ju min man som en förlägning i lagens långa arm.. Eller ja, han är ju väktare här på Tranås gator under nattetid. Så när jag låg där och muttrade ungefär kl 8 idag så vände han sig bara om och somnade gott.. Jaha ja.. En riktig jävla astråkig söndag kommer det bli tänkte jag.. Tog med mig Wilgott under armen och gick ut i köket. I ren protest struntade jag i att tända 3e ljuset.. Fan ingen mysmorgon alls.. Serverade sonen banangröt och blev genast på bättre humör..
Ca 10 min senare skickar mor ett sms och frågar om det är okej med ett besök! JA KOM HIT!!
Sen har det bara rullat på.. Mysfika med mor och far.. Fika och julklappshandling på stan med *Sandra*. Middag hos svägerska och nu blogg.. Blev ju en riktigt bra söndag.. Trotts att jag muttrade i sängen i ca 20 min innan jag pallade mig upp.. Helt i onödan!

Ibland sitter jag och funderar på de mest galna sakerna.. Särskilt när jag åker bil.. Jag ska låta er ta del av mina tankar och funderingar! Fast just nu har jag inget alls i tankesystemet.. Skulle vara det där med alla gatlampor då.. Varför är det inte alltid ljust när det är så mycket lampor ute? Och varför är inte skenet större runt lampan? Jag har frågat Mattias och han har förklarat.. Men jag funderar ändå.. Just det.. Varför blir det inte ljust i våran bil när vi möter en bil? Det blir ju ljust av gatlampan när man åker förbi.. Jag vet att det är för att skenet är ner mot gatan, men gatan borde ju luta någon gång? Mattias har förklarat detta med.. Men som sagt, jag funderar ändå..

Igår skrev min väninna Ia en kommentar på facebook, typ jag ser det snöar.. Buhu..
Självklart kommenterar jag då.. Det var väl roligt hurra! Nu kommer följande kommentarer:
Ia:
neee, bläääääää!!! jag fryser vid tanken!! det är inte lätt att bo i norra delen av södra sverige, det blir på tok för kallt så här års..
Madde:
Tänk på dom stackarna som bor längst upp i sverige. Ständigt mörkt, ca -45 och myggor stora som gråsparvar..
Ia:
det kan dom faaan ha om dom väljer att bosätta sej där, det är självförvållat
Madde:
O nej, tänk om jag väljer att flytta dit idag. Då kan inte Wilgott göra annat än att följa med. Och så växer han upp, får kompisar, träffar en trevlig flicka, skaffar renar och barn. Sen är det kört. Då är han ju fast där. Fast han egentligen inte ville dit från början!
Ia:
stackars wilgott om han skaffar renar!! usha mej, stackars barn! tur de slutat snöa nu =P
Madde:
Inte här, det bara snöar och snöar! Han kanske skulle tycker det va värsta grejen med renar och så.. Han kanske tillochmed vill lära sig joika eller vad det heter..

Jag kanske skulle ta med familjen och flytta norr över.. Tänk mig som dalkulla? Ja varför inte?
Ska nog fråga Mattias nu på en gång om han är intresserad av att konventera till dalmas..


Just det!

Kom ju på att det fanns den där luriga finessen att man kan kolla antalet besökare.. Den röda stod rakt upp.. Och den blå med! Det betyder ju att folk läser!
Å vad roligt att jag inte sitter och slösar på mina fingertoppar helt i onödan! =)

Tack ska ni ha!

Jahaja..

Vad skriver man om i en blogg?

Ska jag skriva om att jag har varit först på julmarknad idag? Eller julmarkna är väl synd att kalla det.. Det var max 10 stackare som hade hittat hit med lite skit...
Efter detta begav det sig till trehörna för att gå på ett litet gossebarns dop. En liten goding vid namn Alfons! Måste passa på att säga att jag är nog skyldig trehörna församling en ny psalmbok efter att min son har sultat på en i ca 30 min. Under den tiden utsöndrade han nog ca 3 liter saliv.. Undra om sidorna kommer att klibba ihop?
Ett väldigt trevligt dop faktiskt! Inte för att jag har en stor erfarenhet av hur ett dop brukar att vara, men trevligt var det!

Jaha mina vänner, vad vill ni läsa om? Mig? Wilgott? Hunden? Mattias? Eller kanske en blandning av alltihop? Med andra ord, om mitt liv?

Jag är nog en väldigt tråkig person isf, fast bara just idag. Annars kan jag nog vara ganska så rolig.. I måttlig mängd brukar jag få höra..

Haha, pratade med min kära vänninan i luren innan.. Hon frågade mig om jag brukar räkna kallorier.. Men käre tider det begriper inte jag! Jag kan ju knappt gångertabellen!

Nej mina vänner, jag har nog inte mer åt er idag. Som sagt, tom i bollen!
Tar med min dator in i sängkammaren till mitt lilla knyte som sover gott i mammas säng och sätter på en film. Med andra ord, Madelen kommer att sova inom 15 min!

Från mig till er alla.. En riktigt trevlig lördagskväll!

Varför inte?

Jag satt och läste mina inlägg som jag skrev i min korta karriär som bloggerska! Herre gud! Va längesen det va.. Nu är ju Wilgot snart 6 månader!!! Vart har tiden tagit vägen? Betyder detta att jag har blivit äldre?

Jag sitter vid datorn och ugglar vid varje tillfälle jag får.. Så varför inte blogga? Är det för att jag är för nyfiken och läser alla andras bloggar? Jo så är det nog, för nyfiken är jag!

Vad har hänt sen sist?
Wilgott har blivit större, hunden har fyllt två år, Mattias har bara i,5 år kvar till 30 men jag är nog helt oförändrad.. Eller nej, jag är 24 kg lättare!

Ikväll sitter jag i soffan och kollar idol, det är så skönt med en lugn hemmakväll.. Det har jag ju inte haft varje helg i ca 1,4 år! Kanske skulle våga släppa taget om soffan och gå ut och svänga mina lurviga...
Ojoj, tänk va roligt! Ett glas vin sen är jag askalas.. Helt perfekt ju..

Nej, nu ska jag göra något annat.. Typ lägga tyngden på den andra skinkan.. Man vill ju inte ha trycksår såhär innan jul!

Vi ses snart igen.. Jag looovar!

RSS 2.0