WILGOTT!

Det var en Wilgott som gömde sig i magen!! =) Torsdagen den 25/6 kl 00,15 tittade min kärlek ut!

Jag ska skriva ner hela historien, men hinner inte just nu.. Har ett hungrigt litet knyte på armen som vill ha en alldeles lagom dos mjölk!

Men den som väntar på något gott...... =)

Lite till bara!

Jag ska bara gnälla lite till.. Jag vet att jag inte är ensam om att vara med barn och gå över tiden, men det är verkligen för jävligt!! Om kameran inte hade varir stulen och sladden till mobilen borta hade jag tagit ett kort på mina fötter.. Detta fenomen måste ses! Inte nog med att händer, fötter, ben och ansikte är svullet så har jag fått små, små vita blåsor som kliar jävlar!! Och jag kliar tillbaka.. Vilket har rersulterat i att vätska sipprar ut...

Mitt humör är verkligen åt skogen.. Stackars Mattias.. Det är ju han som får ta allt... Arg som ett bi har jag varit idag.. Fick för mig att jag skulle gå runt illern idag, en promenad på ca 5,5km. Mattias frågade 8 gånger om det verkligen skulle vara nödvändigt.. Efter ca 1 km ångrade jag mig bittert.. Men icke att jag erkände det för honom.. Traskade på med samanbitna tänder och sa inte ett dugg.. Fast han saktade ner tempot mer och mer..... ENVIS!

Nu ikväll har jag tagit en helt underbar promenad runt Tranås.. Jag älskar att gå storgatan fram och tillbaka. Det är så mysigt att titta i skyltfönsterna och ha lite liv och rörelse runt sig! =) Det tar ca 1timme i min takt och jag mår nu hur bra som helst!! =)

Grannarna tog det stora steget idag och köpte sig en båt! EN BÅT! Så nu kan nog jag med hitta en öde ö så att min bleka mage kan få komma ut och få lite sol efter att bebis har behagat att titta ut!!

Tror ni bebis kommer inatt?  Nej, inte jag heller!

Imponerad!

Hittade en lurig finess där man kan se hur många som besökt bloggen.. Hela 40 st på bara 2 dagar! Fan va bra!! =) Ni skrattar säket, men jag är ju faktiskt nybörjare..

Inte illa!! =) =)

En tur till drömmarnas värld

Det tog jag inatt! =) Jag har sovit så gott.. FAN MED! Nu tror väl ni att jag är helt galen.. Va tacksam då tänker ni säkert..
Jag satt här i min ensamhet medans min hårt arbetande man var ute på sitt viktiga jobb.. (i uniform). Han är ju väktare här i Tranås. Lite utav en förlängning i lagens långa arm kan man säga. Nu tappade jag tråden... Jo just det.. Jag satt här ensam och pysslade om mina vattenballonger (fötter), och kände att det var jätte konstigt i magen.. En värk, eller smärta som inte går att förklara. Satt som på nålar och väntade på att det skulle komma igen.. O YES en gång till.. Kanske bebis?! Det fortsatte att göra ont så jag gick in till sängen och la mig.. Tänkte att nu ska det födas barn så det är bäst att vara uppvilad.. Tog min bok och läste.. Och JA smärtan fortsatte.. Tänkte skicka ett sms till Mattias att nu får du nog allt komma hem.. Men väntade lite till.. Jag la ifrån mig boken och försökte sova en liten stund.. Vaknar ca 2 timmar senare och kände efter, NEJ, DET HAR GÅTT ÖVER!! Får gå upp och kissar men somnar sen gott igen!
Ingen bebis inatt heller.. =(  7 dagar över tiden idag.. Är jag den ända som aldrig kommer få hålla min bebis? Det känns så nu!!

Nu ska jag ta varvet runt storgatan, sen vankas det cross hela dagen lång!! Det är något jag gillar!!  

TACK!

Tack alla för all pepping!! Det gör det verkligen lättare att fortsatta!! Stor kram till er!!

Darling and I



En bild på mig och min blivande (förhoppningsvis) make från igår.. OBS Jag har gått upp 20 kg och kameran lägger på minst 5 till! =)

=)

Fan vad roligt att folk läser! =)

Idag har jag gett upp..! Har sovit ca 3 timmar inatt! Gick som vanligt ut med hunden på morgonen.. Kommer in och känner att det gör ont i HELA kroppen. Dessutom var jag helt dyngsur av den totala störtskuren som kom sådär lagom till att jag var längst bort på andra sidan stan. Eftersom varenda människa skickar sms dagligen och frågar om bebis har kommit ut så blir det lite utav ett irritationsobjekt varje gång telefonen piper till.. Idag blev jag inte irriterad, jag blev helt jävla vansinnig!! "Har han hittat ut"?? Stod det.. NEJ det har inte kommit någon jävla unge och det kommer det inte göra heller för nu har jag gett upp.. Så svarade jag.. Slängde telefonen i soffan, gick in på toa och lipade i ca 2,5 timmar. (Lika bra att vara på toa eftersom jag pissar 9 gånger i timmen). När jag väl kommit till sans går jag och väcker Mattias.. Han tittar undrande på mig och frågar vad det är.. Jag säger snällt men bestämt att det inte kommer bli någon bebis här.

Nu har jag legat i soffan och drömt om min bäste vän cigaretten som jag saknar SÅ varje gång jag blir ledsen.. Fick en kebabrulle att sulta på istället.. Det är med väldigt gott! =)

Nog klagat, men nu orkar jag nog ett par dagar till!! =)

Kom ut!

HAR NI VARIT GRAVIDA?

Varje dag, timme, minut, sekund som går så växer paniken! 6 dagar över tiden idag. VAD ÄR PROBLEMET? Snacka om att bebis har dåligt lokalsinne, det finns ju bara en väg ut så varför inte testa den?

Igår var jag på ett mycket trevligt midsommarfirande. Det bestod av mycket god grillad mat. JAG GILLAR MAT! Och en stor härlig jordgubbstårta! Snacka om att det är livets goda! Efter husesyn på Angelica och Simons nyköpta villa, bar det av till brännbollsplanen. Där väntade hela Elenas tjocka släkt på att få utmana de något fullare ungdomarna. Själv agerade jag tennisboll.. Jag är inte avundsjuk på världens alla bollar, inte ett dugg faktiskt.

Min älskade hund fick oxå veta att det var midsommar igår, i form av burkskinka (han och Mattias delade på en hel burk), grillade köttbullar, kött och jordgubbstårta. Detta har resulterat i att ett av tranås träd nu mer är sprutlackat av min hunds mindre väldoftande avföring.. Jag var en dålig matte som inte tog upp det.. Men det fanns lixom inget att ta i..

Nu ska jag se va dagen har att erbjuda.. Spännande...


Karriär i bloggvärlden!

Har fått min första respons på mitt första inlägg! Tack Angelica!

Jag ska ärligt säga att detta med blogg inte har varit något för mig, varken skriva eller läsa tills jag en dag satt på bussen hem från jobbet och facebookade på mobilen.. Kom in på Angelicas sida och hittade denna fantastiska länk.. Angie1986.blogg.se. Jag erkänner, gick tillbaka så långt jag kunde i bloggen och läste inlägg för inlägg!
Nu är det så att denna tjej sa till mig att skaffa blogg idag, och när bloggdrottningen själv talar till självaste mig så måste man lyssna! Därav denna blogg!!

Ikväll ska jag till Simon och Angelica på party. Ska vara där kl 18,00, så det är ju bara 4 timmar kvar. Bäst att försöka lyfta på min gigantiska rumpa och försöka åla över badkarskanten och skvätta lite vatten på min gigantiska mage. Detta är en syn för sig!

SKa självklart uppdatera med bilder och grejer men har för tillfället ingen kamera då ett klåfingrit litet helvete har stulit den!

Ska man vara en bloggerska ska det vara på fullaste allvar! Då jag inte har lyckats med mycket i mitt liv får vi väl hoppas att detta blir mitt genomslag!

JAG SKA GÖRA KARRIÄR I SVENSKA BLOGGVÄRLDEN!

Jag??

Är det så att jag har skaffat mig en blogg? 

Det verkar ju faktiskt inte att vara bättre än så.. Kan kanske vara skönt att skriva ibland.. Jag är ju en filosof med tankar och funderingar om det mesta.. Eller inte kanske..

Kanske skulle vara så artig att jag tar och presenterar mig såhär i början..
Som ni säkert vet så heter jag Madelen. 23år. Höggravid. Bor i Tranås med sambo Mattias 28 och hund Lauri 1,5. Förhoppningsvis har jag son eller dotter innan dagen är slut! Men skulle inte tro så..

Jag skulle ha fött mitt barn söndagen den 14e juni. Men icke behagar detta lilla liv att lämna min livmoder..! Olydig redan från början! 

Jag tänker inte bli någon långskrivare.. Utan tänker bara bjuda på det roliga och intressanta i mitt liv.

Mina dagar fördriver jag med att ligga hemma och passa så ingen kommer in och tar min soffa. Det är jag allra bäst på!

Sådär ja, nu va det första inlägget klart.. Jag hoppas nu att ni följer min blogg troget!

Välkomna tillbaka och glad midsommar på er!

RSS 2.0