Val 2010!

så var det detta med valet.. Vart står jag? Vad vill jag för sverige? Och kan man lita på det dom säger nu, eller vill dom bara fiska röster för att sen göra precis som dom själva vill? Man kan läsa och tycka att en sak/fråga låter jätte bra, sen läser man vidare och då kanske det står något helt galet!
What to do?

Å så ovanligt att Bridget Jones dagbok går på tv! Kan det vara 15e gången i år? Fast jag måste säga att jag kan se mig själv i henne. Finns det ett tillfälle att verkligen göra bort sig på, så gör jag det.. Slår aldrig fel!

Har svårt att formulera mig och få orden att flyta.. Vet lixom inte riktigt vad jag ska skriva?! Nu gjorde datorn ifrån sig ett elakt tjut. Oj, tänk om den går paj.. Då får jag nog flytta. Datorn är min mans bäste vän!

Helgen har varit för jävlig! Hög feber har jag haft, känt mig bakfull fast jag inte tagit en droppe.. Och har absolut ingen som helst lust heller.. Nu är det nyktert som gäller, har festat 5 gånger på 2 år.. Känner att det börjar bli för mycket av det goda.. Man är ju inte 20 längre......

Mitt lilla älskade barn som har stulit hela mitt hjärta är entligen pigg och kry igen! Så imon blir det dagis, då ska mamma städa! Utan fjärrkontroll i skurvattnet.. Behöver ju inte oroa mig för att något olämpligt ska hamna i skurvattnen.. LYX! På tal om saker som hamnar på fel ställe, nycklar är inget jag borde få handska med.. För 8 dagar sen "glömde" jag min nyckel i bilen. Tänkte inte mer på det utan tog extranycklen. Idag när vi skulle iväg till svärfar hittar jag inte extranycklen.. Skitsamma tänkte jag. Gick till bilen för att leta reda på mina nycklar. INGA NYCKLAR! Va fan, dom var ju borta för några veckor sen! Jaja, dom kommer väl fram.. Berättar för mannen om mitt misstag att ha slarvat bort 2 nycklar på 8 dagar. Han arg som ett bi som vanligt och hotar med att jag ska få byta lås för 3500!
Mitt i kaffet hos svärfar och svärmor slår det mig att det har suttit en lapp i trappen om att grannen har hittat en nyckelknippa! Hmm, de skulle ju kunna vara min! När vi kommer hem tvingar jag in Mattias till grannen, och mycket riktigt där var den! Hon skrattade och frågade om jag inte hade saknat den på nästa 2 veckor.. Men man saknar ju inte den "riktiga" nycklen förrens extra nycklen oxå är borta.. Typiskt mig!

Gud, man kan ju tro att jag är döv! Har volymen på 22 på tv och den brukar va på 10.. Då kan ni ju fatta hur högt det är..

Nehe, ett förlång inlägg om absolut ingenting! Ni får en klapp på axeln som bra jobbat att ni inte svek mig halvvägs!

Fotnot: Min blogg, min stavning. Vill jag stava äntligen med e så är det helt och, lika okej är det att skriva nycklen ist för nyckeln!

Klagomål!

Jag har fått klagomål om att det inte uppdateras här på bloggen.. Jag ser detta som något bra, för då är jag ju saknad.. Eller? Frågan är ju bara om dom saknar mig för att det jag skriver ger dom ett gott skratt, eller att dom tycker att jag är blåst! Jag tror bestämt på det första!

Jaha, bloggpausen blev till dagar, veckor, månader.. Dåligt av mig! Jag menar hur lång tid tar det att knopa ihop ett inlägg? Lång tid med min pekfingervals över dom stackars tangenterna som jag trycker alldeles för hårt på...

Jag har väl inget att komma med som vanligt, fast det var ju en rätt rolig grej som hände herrom dan.. Jag och min älskade mamma, som är precis som jag själv är när det gäller att tala innan man igentligen riktigt tänkt efter vad man verkligen är på väg att säga satt och åt middag. Vi pratade om allt och inget, då säger mamma: Dom har så himla god kinamat (tror jag det var) borta på torggrillen. Jag: Jaha, har du testat något speciellt? Mamma: Ja, sist tog jag biff med chiuauanötter.. Jag brast helt totalt i ca 20 min, medans mamma satt och sa: Jag menar cashcewnötter.. hahahaha! Underbart! Jag lovade att inte skriva om det på face, men bloggen nämndes alldrig!! MoHa!

Inget annat i mitt såkallade funhouse här i Tranås.. Det kommer säkert dyka upp 100 saker i mitt fruktansvärt smarta huvud nu när jag väl börjat skriva igen!

På återseende mina små grodor, så hörs vi! Den som väntar......

RSS 2.0