Vad an detta?

Vad är nu detta? Jag har bara 46 läsare.. Hmm, kanske börjar ni tröttna på detta eviga tjat om Mattias.. Eller känner ni er lite besvikna på att jag inte skriver så ofta.. Jag ska skärpa mig!!

Nu ska jag på tjejkväll... MYS!

Puss

Dessa grupper!

alla dessa grupper på facebook där det står att ett visst antal kronor/ören går till välgörande ändamål är ju bara skit! Jag har inte gått med i någon sådan grupp, och mycket riktigt, antingen har gruppen bytt namn till något så fruktansvärt sjukt att vi som är med i gruppen stödjer tvångsabort på foster med down syndrom. Vem skulle sitta och titta på jur många som går med i en grupp för att sen ge pengar till t.ex. alla stackare som blev drabbade i Haiti? Tänk om världen hade haft så goda människor. Men tyvärr måste både du och jag inse att det finns inte.. Eller de finns säkert där ute. Men du hittar dom inte via en grupp på facebook. Därför bojkottar via alla dessa grupper.. Så kan alla as som tycker det är roligt att manipulera folk sitta och skapa sina grupper bäst de vill, men utan framgång!

Inte likt mig att höja rösten så här i bloggen, men nu var det tvunget!

Jaha, jag kan ju dela med mig av något utav allt det "roliga" min käre sambo gjorde igår, det har ju blivit lite utav ett vinnande koncept då jag får massa av roliga kommentarer om just det jag skriver om Mattias.
¨
Igår serverade jag korvsoppa till middag. Detta blev väldigt lyckat! Mattias hade tagit mat först och satt vid bordet och jag stod med ryggen mot för att ta mat. Jag hör hur han öppnar kylskåpet men tänker inte så mycket på det, tills jag hör hur ketchupflaskan öppnas. Jag vänder mig om och frågar om han ska ha ketchup och senap på korvsoppa?! jag får tillsvars: Men jag har inte tagit så mycket spö.. Jag frågar vad han menar.. Igen säger han: Jag har inte tagit så mycket spö, så jag kan ha ketchup och senap.. Jag frågade vad han menade med spö.. Ja såndär sås svarar han.. Aha, säger jag.. Du menar spad!!
Denna man, denna man.. `Fast vi skrattar ofta, och det är ju roligt!

Nu ska jag lägga knytet!!

(Det finns en kycklingsallad till någon som känner sig manad att äta upp denna hemska röra. Paketet hämtas på Ängarydsgatan)

Mohaha

Nu ska jag för er berätta om en gosse som heter Mattias. Igår var han ute på sitt jobb i lagens långa arm. Han blev hungrig av att skydda staden från ondska och bad mig fixa till lite smörgåsar.. Såklart jag skulle göra smörgåsar.. Mattias hade varit och handlat tidigare på dagen och då köpt en kycklingröra. Den ska jag ta på mackan tänkte jag, då blir han glad. När jag öppnar burken med röran ser jag att det mest bestod av svamp. Efter 4 år tillsammans så vet jag att Mattias hatar svamp. Men men det stod ju på¨locket att det var kycklingröra med säsongens svampar så det måste han ju fattat tänkte jag.. När Mattias kom hem för att äta sina smörgåsar berättade jag om svampen. Men modig som han är tog han en stor tugga. Han klöktes, OCH JAG MENAR VERKLIGEN KLÖKTES!! Jag ammade Wilgott men skrattade hejdlöst så Wilgott vaknade. Nu till det roliga, jag frågade om det inte fanns ett kylskåp på securitas. Jo det finns det ju såklart svarar han då. Men ta med dig den då och skriv varsegod på, för här kommer ju ingen äta upp den. Då får jag till svar: men jag har ju tagit en bit... Hahaha, han trodde jag menade att han skulle ta med smörgåsen... Detta skrattade vi hysteriskt åt...

Jag har tagit det stora beslutet att sluta amma helt.. Men nu ligger han och tuttar ändå.. Jag tror han saknar mig för han har varit gnällig sen jag slutade amma på dagarna, och det vill jag ju inte att han ska göra.. Så jag får nog fortsätta att låta honom tutta ett tag till.. 

Nu ska jag rädda min tidning innan Wilgott läser sönder den helt och hållet!

Talk to you later!                 


jag ska måla hela världen..

Nej tack! Jag hatar verkligen att måla.. För snart 7 månader sen, gick jag här i min då nya lägenhet och fick för mig att jag skulle måla mitt vardagsrum.. Och började med.. Fast dagen efter var jag tvungen att åka in och föda barn. Jag vet att det verkligen var såkallad dålig tajming.. Men men.. Jag hann inte klart iaf.. Det lös igenom på vissa ställen och såg inte alls okej ut faktiskt. Jag har tjatat och tjatat på min såkallade man, men han har illvägrat p.g.a att hantyckte jag var så dum att jag startade ett projekt som jag inte kunde slutföra.. Jag menar en så vissentlig sak som att föda barn är ju inget gilltigt skäl till att slippa måla klart.. Idag iaf tog jag tjuren vid hornen och målade klart. Och så fint det blev till på köpet.. Jag har dessutom köpt en såndär fin blomma på ikea som man klistrar på väggen. Den fick jag Mattias till att sätta upp iaf.. Bild på detta kommer så småning om..

Igår fick vi hem den nya datorn.. Men Mattias släppte till den till mig först nu.. Den är så liten, så liten att jag nu sitter med Wilgott i knät så hans små fingrar får trycka på knapparna.. nej, det gör jag inte såklart.. Men jag kunde ha gjort.

Fy fan, va kallt det är ute nu.. Så kallt att det fryser i näsan när man andas ute.. Eller jag det är klart att det är när man är ute, hade det varit så kallt inne hade jag nog fått se mig om efter en ny lya..!

Jag satt och läste min blogg för Mattias innan, och skrattade åt mig själv.. Mattias tycker jag är slut som skrattar,, Jag skrattar inte för att jag tycker att jag är rolig.. Utan för att jag inser att jag lever i en jävla cirkus..
Min man är en clown, min hund älskar att dansa och gå på händer och min son är akrobat.. han ligger och suger på sina egna fötter. Vad jag är i denna cirkus är fortfarande oklart. Jag återkommer när jag kommit på min talang.. Jag älskar iaf livet på med min cirkusfamilj!

Igår fick knytet sin andra dos vaccin, ingen feber men lite gnäll.. Han har en hård "klump" där han fick sprutan.. Är detta normalt?

Nehe.. Här blir det inga barn gjorda.. Fast det blir det inte för min del i sovrummet heller.. Alldeles för tidigt för ytterligare ett knyte.. Nej, nu ska jag sova.

God natt på er, vem du/ni nu är.. På återseende!! 

Fortfarande ingen bild!

Jag har fortfarande ingen bild på min skärm på datorn.. Men nya datorn är på gång.. Bara ett par dagar till.. Ikväll har vi lånat Herr Björns dator, för att stilla Mattias blocketbehov mest.. Och lite för att jag ville blogga med såklart..

Idag har jag varit arg, så arg!! Men det gick över ganska fort.. Mattias kan reta gallfeber på mig och han behöver knappt jobba för det.. Fast sen fick jag mc donalds, så då blev jag glad.. Är magen glad, är människan glad!

Mattias han retas med mig.. Innan vi åkte till Mc Donalds var vi på skroten i boet, när vi skulle åka därifrån tyckte jag ju att det var det bästa att åka till Ödeshög eftersom vi skulle till mjölby.. Då hade vi åkt i kanske 5-10 min.. Mattias frågade mig om jag kände igen mig.. Och ja det är väl klart att jag gör sa jag, vi åkte ju hit nyss.. När vi hade åkt i kanske 20 min var vi framme i Ödsehög.. Vart är vi nu frågade jag?! Jag trodde på allvar att vi var på väg mot Tranås när han frågade.. Detta kommer jag att få höra hur länge som helst.. Ställer man mig någonstans och ber mig ta mig från punkt A till punkt B kan detta leda till stor förvirring.. Jag har lokalsinne ´som en guldfisk.. Det ska även tilläggas att när vi flyttade hit till Tranås så gick jag vilse på gatorna uppe på Ängaryd.. Jag gick till en busshållsplats för att kolla vad gatan eller stället hette.. För att jag skulle kunna be Mattias hämta mig.. Det var ju bara det att jag hade glömt mobilen.. När jag stod där och nästan kände hur paniken kom, så kom det fram en dam för att vänta på bussen.. Jag hade ju inget val så jag var tvungen att fråga om hon visste var Ängarydsgatan 27 var.. Hon snurrade mig ett halv varv och sen pekade hon ner för en sluttning på max 30 m.. Ja sa hon, där har du huset.. Pinsamt.. Jag hade 45 sec gångväg hem.. Och där stod jag helt vilse i pannkakan.. Fast det har jag inte sagt till Mattias.. Då får jag aldrig mer gå ut...

Nehe, nu kallar det från sovrummet.. Det är den stora varma sängen som väntar på mig, bara mig!

Sleep well!

vad är nu detta?

Tänker ni. När ni gång på gång går in utan att jag har uppdaterat.. Har hon slutat igen tänker ni säkert.. Men nej, ingen panik.. Datorn är skylldig till detta.. För tre dagar sen så satt Mattias vid datorn, och så bara sådär hupstjufs försvann bilden.. Nu finns det ingen bild mer.. Kan ju inte skriva utan bild..
Men håll ut.. Ny dator är på väg!

När jag ändå snikskriver på mammas dator så passar jag på att önska er alla ett Gott Nytt År!



 



RSS 2.0