Nu är det dags!

För ett nytt inlägg i denna meningslösa blogg..

Vad har hänt sen sist? Förmodligen massor. Men kan nog inte komma på något sådär speciellt. Min son har väl hittat på en del bus.. Som min stackars hårfön som fick sätta livet till i toastolen herrom dan.. Men har nog mig själv att skylla till det, lägger man den framför näsan på en av sveriges mest nyfikna ungar kan man ju bara räkna med att det ska utforskas.. Sen att han skulle testa hur pass vattensäker den var kunde ju inte jag veta!

Jag och Mattias har haft två dagar av gnabb.. Han har jobbat 4 dagar och då är inte herr Svensson människa.. Vilket jag utnyttjar när jag är på gnällhumör.. Men det har nog mest varit lite på skoj från bådas sida. Idag i lekparken stod jag över rutchkanan så Wilgott åkte tunnel.. Då kommer Mattias och lyfter upp mig uppochner så jag hänger med mitt fejs i hans bak och snurrar runt allt vad han kan.. Jag skrek, Wilgott skrek och Mattias skrattade högt.. Den andra mamman som satt och gjord små fina sandkakor med sin lille pojk tittade mest som om vi var tappade bakom en vagn..

Nu ska jag titta på ensamma mamma söker, vilket jävla skitprogram! Och förundras över hur hemskt det låter när man hör jönköpingdialekten på tv!

Just det.. På fredag tar jag mannen och barnet under armen och åker till Cypern!

På återseende kära människor!

RSS 2.0